AlmedaSch JacquieKe GabrieleH Atletico Madrid Tröja Barn Florida PearlMcEv

Florida Atletico Madrid Tröja MathiasC

’Jag gick igenom mycket på den tiden. Jag var tvungen att bestämma och offra. Jag menar, jag var tvungen att lämna skolan och jag hade ett stipendium för att gå och Atletico Madrid Tröja studera i Storbritannien. Page var tvungen att komma till mitt hem och prata med min bror, sa Masenamela.  Han var tvungen att övertyga dem om att den här pojken skulle göra det. Det var ett stort offer för jag trodde att jag skulle sluta fotboll. Jag minns att jag spelade för M Tigers och kom tillbaka från slutspelet.  Abel Shongwe (tidigare anfallare av Kaizer Chiefs) sa till mig fotbollströjor barn att Chiefs letade efter en vänsterback. Det var ett spel de skulle spela i Soweto. David Mathebula (före detta Chiefs och nuvarande SuperSport United-mittfältare) sa till mig: Du borde inte tigga på dig själv.

RaymondDe West Ham United Drakt MerlinWea